One Number    
 

La dine mobile ansatte bli like lett å kontakte som dine kontorbaserte ansatte

One Number leverer optimal tilgjengelighet for faste og mobile samtaler. Løsningen gjør det mulig å kunne nås til enhver tid med et enkelt telefonnummer. Ansatte vil dra nytte av bedriftens funksjoner på sine mobiltelefoner. Selskapet oppnår kostnadsbesparelser takket være konvergens.

   
       
 

Besvare innkommende anrop fra hvilken som helst enhet
Takket være ett nummer, bruker en innringer et enkelt nummer for å nå sin kontakt. Multi-ring får bord- og mobiltelefon til å ringe samtidig. Brukeren svarer på anrop uansett hvor han er. Ett nummer funksjonaliteten er  løsningen for å være tilgjengelig og effektivt.

Bruke mobiltelefonen som et DECT alternativ
Faste funksjoner blir tilgjengelige på selskapets mobiltelefoner: telefonkonferanser, samtale overføring,  globale og lokale telefonbøker, samtalelister, talepost, viser kontortelefonnummer i displayet.Ringer du  fra mobiltelefonen vises One Number på samtalepartnerens telefon.

Besvar en samtale fra bord telefon og fortsette på mobiltelefonen
Telefonnummert er ikke lenger enhetsavhengig. Hvis en bruker svarer på et anrop på sin bordtelefon, kan han når som helst i løpet av samtalen  bytte til sin mobiltelefon med sett overOverleveringfunksjon.  

Spare på fast til mobil samtaler og roaming kostnader
Hver faste og mobile  samtale, innkommende eller utgående, går gjennom selskapets infrastruktur. . Du unngår roamingkostnader. Et sammendrag av alle samtaler tillater statistikk og analyse av den samlede fast-og mobiltrafikk.

Aktiver bedriftens funksjoner på mobiltelefoner med SwyxIt App.
SwyxIt App.  er et brukervennlig grensesnitt for smarttelefoner. Det gir en unik brukeropplevelse og opprettholder effektivitet i arbeidet for mobile arbeidere. Ansatte drar nytte av alle de effektive PBX-funksjonene på
sin mobiltelefonen. 

 

 

Før: Internasjonal samtale fra mobilen
Etter: Internasjonal samtale fra kontoret
Spar: Opp til 80%

    
 

GSM-, bredbånds- og ISDN-telefoni smeltes sammen i en platform, SwyxWare.

       Mobilitet

      • Fleksibilitet

      • Effektivitet

      • Resultatorientert

Integrasjon og samhandling er verktøy som gir konkurransemessige fortrinn!

   
   
 

One Number funksjonaliteten setter deg istand til å besvare innkommne anrop på den enhet som er mest praktisk for deg.  Økt tilgjengelighet gir økt kundetilfredshet og loyalitet.

Go to top