Mobilitet

Selskapets mobilitet er i stor grad bidragsyter til vellykkethet. Effektiv bruk av mobil teknologi har gjort det mulig for bedrifter å løsrive seg fra fast arbeidsplass og øket konkurranseevnen ved å jobbe fra hvor som helst, hvilken som helst enhet, når som helst.

Sanntids tilgang til opplysninger og informasjon endrer alt fra salgs sykluser til kundeservice, måten vi treffer beslutningerog hvordan vi responderer på oppgaver. Med fremveksten av 4G og økende avhengighet av forretningsapplikasjoner, behovet for selskaper til  å være i stand til å utføre kontorbaserte oppgaver på farten har mobilitet utviklet seg.

Har din organisasjon smarttelefon, tablet, laptop og mobilt bredbånd da vil  ansatte forblir tilkoblet og produktiv hele tiden.

Ved samhandling mellom bedriftens telefonmiljø og forretningsapplikasjoner vil man ytterligere styrke konkurranseevnen,

 
 Hva er Business Mobile Communication?

Konkurransen er, som aldri før, og det kreves mer effektiv jobbing og bedre resultater. Mobilitet bygger broer over hull i kommunikasjonen og inkluderer avsidesliggende steder. Ansatte med supersmarte mobile enheter, og derved umiddelbar tilgang til web (e-post, elektroniske dagbøker, forretningsapplikasjoner og dokumenter) vil ha mange fortrinn i kommunikasjon med kunder og andre.  Ansatte blir mer lydhør og tilgjengelig når de er ute av kontoret.

Virksomhetens smarttelefoner fungere som personlig avtalebok og gir oss en liste over kontakter (globale, lokale og private) til enhver tid. Det er idag stor fokus  Apps., og med Apps. vil smarttelefoner tillate oss å bruke kart, satellittnavigasjon og motta nyheter og trafikkoppdateringer på farten for å holde oss oppdatert og informert. Med SwyxIt Apps. vil mobiltelefonene smelte sammen med bedriftens øvrige telefoni.

Virksomhetens mobiler, nettbrett og laptop holder oss oppkoblet til kontoret og gir oss funksjonalitet som tillater oss å fullføre alle oppgaver umiddelbart. Med 4G er mobil web  nå raskere enn noensinne, og tilbyr kommunikasjon for, e-post, tekst, IM og sosiale medier.

Virksomhetens samhandling (Unified Communications) gir ansatte førstehånds informasjon fra bedriftens forretningsapplikasjoner.

Laptop med 4G mobil data eller bredbånd  utgjør kontakt med  bedriftens applikasjoner når man er på farten.

Med SwyxIt installert blir den en effektiv telefon.

 
 

SwyxIt Apps. for smart-telefoner innlemmer disse i bedriftens telefonisystem.

Mobilen blir  fasttelefonens forlengede arm når du er på farten.

Go to top