Glem ditt gamle telefonsystem.  Her er Swyx.

  

Swyx dekker dagens og morgendagens behov.

Måten vi kommuniserer på endres løpende.  Nye metoder, ny teknologi og nye enheter øker muighetene til organisasjonen og de ansatte. Vi tilbyr en standardisert, brukervennlig og effektiv løsning som kombinerer alle disse elementer: SwyxWare.

SwyxWare er en integrert, programvare-basert IP kommunikasjons-løsning som er rettet mot små og mellomstore bedrifter.  Programvaren samler, på en intelligent måte, all form for forretningsmessig kommunikasjon på en platform med uniformert grensesnitt.

 

 

 
   

Swyx er en lagspiller.

Swyx knytter de ansatte til hverandre og sikrer rask og problemfri  kommunikasjon på en enkel og intuitiv måte. Swyx forbedrer arbeidsrutiner og er grensesnittet for kommunikasjon til kunder og samarbeidspartnere.  Samtidig som Swyx integrerer alle funksjoner for moderne telekommunikasjon.       

 

Swyx er tilpasningsdyktig. 

Serverprogramvaren er kjernen i  SwyxWare UC system, og installeres enkelt på en PC med  Microsoft® Windows Server operativ system. Med SwyxWare får du ikke bare et av markedets mest kraftfulle IP telefoni systemer, men du får også et uttall av oppsjoner og funksjoner som bl.a. inneholder  alle muligheter til et moderne kontakt senter og tifredstiller praktisk talt alle krav til og muliggjør "service-oriented communicatio".

 

 

 

 

 

 

 

Swyx gir frihet.

SwyxWare funksjonene sammen med et uttall av forskjellige enheter. For eksempel kan du ta ibruk et praktisk USB håndsett eller hodesett  i kombinasjon med kommunikasjonsprogramvaren SwyxIt!. Bruk bordtelefonen SwyxPhone med stor fargeskjerm eller hver mobil med DECT, WLAN eller mobiltelefon.  SwyxWare tillater optimal tilpasning til den enkelte ansattes individuelle krav.

 

 

 

 

  

 

Swyx er enkelt

   

Enkel administrasjon

At administrasjon er integrert med Microsoft® Management Console –  sentralt verktøy for håndtering av Microsoft® miljø - betyr at flytte, legge til og endre gjøres raskt og enelt av den enkelte.  Programvareoppdatering og/eller lisensutvidelser (options) utføres raskt og effektivt. 

 

   
       

Innstallasjon er enkelt

Teminaler, som IP bordtelefon, kobles enkelt til det lokale nettverket (LAN)  og blir derved fanget opp av SwyxServeren. Nødvendig konfigurasjon foretas automatisk slik at terminalen umiddelbart er funksjonell. Integrasjon til Microsoft® Active Directory betyr at også store SwyxWare innstallasjoner lett lar seg administrere.

 

   

Enkelthet er kostnadseffektivt

Med SwyxWare som en komplett løsning vil du utnytte fordelene til server konsollidering, lavere maskinvare og energi kostnader, plassbesparing og bedret tilgjengelighet.

 

SwyxWare ruter all tale og datatrafikk over ditt eksisterende IP nettverk. Ikke bare  vil kompleksiteten av infrastrukturen bli betydelig redusert, men kostnader for innkjøp, oppsett, vedlikehold og utvidelser bli lavere.

 

 

   
       

Koble sammen lokasjoner er enkelt

For bedrifter som er lokalisert på flere steder og ønsker å ekspandere hovedkontorets telefonsystem med funksjoner til avdelingskontorer, SwyxWare er den fleksible løsningen: sentral  ledelse, global telefonbok, bruker eksisterende datanettverk for tale mm. Bruk av VPN oppkoblinger sikrer høyeste grad av sikkerhet formkomminokasjon.

 

 

 

 

Swyx er fleksibelt

 

Utfordringen:  Kommunikasjon 

Det er mange måter å opprette kontakt på idag: tradisjonell fast linje eller mobil telefoner, faks, chat, video telefoner og epost - og hvert medium tilbyr et bredt utvalg av programvare-oppsjoner. Så vel som kravet om at nødvendig hardware må skaffes tilveie, vil alle disse kanalene kreve stor oppmerksomhet fra dine ansatte og et høyt nivå på organisasjonen.

 

 
   
       

Fleksibilit å utvide

Med tilleggs oppsjoner kan du utvide SwyxWare fleksibilitet til et fult funksjonelt samhandlings (Unified Communications) system. Med SwyxWare har du en fremtidsrettet kommunikasjonsplatform som løpende bir oppdatert og oppgradert.

 

 

   

Frihet til å beslutte

Med SwyxWare kan du fleksibelt bestemme hvilken type kobling du vil bruke mot det offentlige telefonnettet. Det spiller ingen rolle om du velger moderne "SIP connection" fra en service provider eller velge en oppkobling via det etablerte "ISDN telephone network" for håndtering av ekstern tale kommunikasjon.  I begge tilfeller vil du få beste mulige talekvalitet med SwyxWare.

 

   
     

Swyx er personlig

Med "SwyxIt! skin consept" er det raskt og ukomplisert og endre brukergrensesnittet. SwyxIt! brukere kan velge fra et uttall av "skins" med bakgrunn i den den enkelte arbeidsstasjons individuelle krav. En resepsjonist eller superbruker vil sikkert ønske et grensesnitt med stort antall hurtigtaster og telefonlinjer, mens brukere med vanlige krav vil sikkert ønske  et mer kompakt grensesnitt.

 

 

Integrasjon Microsoft Outook og Lotus Notes

SwyxWare er integrert med ledende gruppevare-programmer som Microsoft® Outlook og IBM® Lotus Notes®. I tillegg til øket produktivitet vil bruk av kjente etaberte applikasjoner lede til høyere akseptanse for nye funksjoner og muligheter.

 

 

 

 

 

 

PC og telefon i perfekt harmoni

SwyxWare kobler sammen SwyxIt! telefon programvare med SwyxPhone IP telefon i CTI mode (Computer Telephony Integration). Med SwyxIt! kan du håndtere samtaler praktisk fra din PC, inklusive din bordtelefon, din mobiltelefon mm. CTI mode gir videre fordeler hvor full SwyxWare funksjonalitet kan håndteres i et terminal server miljø med bruk av tynne klienter.

 

 

Swyx er effektivt 

 

Kommunikasjon er mer enn bare telefoni

Med SwyxWare er virksomhetens kommunikasjon beleilig knyttet til virksomhetens prosesser. Du oppnår ikke bare forbedret arbeidsflyt i selskapet, men også nye former for samhandling med samarbeidspartnere og kunder - samtidig som du beskytter dine tidligere investeringer i selskapets applikasjoner.

.

   
       

Moderne, innovativ, SwyxIt!

Den innovative og intuitive programvaren SwyxIt! innstalleres på den enkelte ansattes PC eller laptop. SwyxIt! gjør at alle PC'er ikke bare blir en praktisk telefon, men også en universell kommunikasjonportal for alle medier. SwyxIt! integrerer tale, e-post, video, talepost, fax, chat, fraværsmarkering, deling av programmer og dine firma-relevante applikasjoner i bare ett brukergrensesnitt.

 

   

Alt under kontroll

Med SwyxIt! kan du definere egne hurtigtaster for eksterne og interne kontakter slik at du kan få tilgang til ofte oppringte nummre så raskt som muligArkfaner bidra til å strukturere hurtigtaster, for eksempel ved å klassifisere dem etter avdelinger. I tillegg gir anropsjournalen oversikt over alle innkommende og utgående samtaler, tilbakeringing, tapte anrop, egne forespørsler om tilbakeringing, og innspilte samtaler.

 

   
       

Finn kontakter raskt

Både selskapets telefonbok og personlig telefonbok er tilgjengelig. Selskapets telefonbok viser også informasjon om tilstedeværelse for den ønskede kommunikasjons-partner. Brukeren kan søke enkelt etter oppføringer i telefonbøker eller direkte i SwyxIt!. Ved hjelp av den praktiske hurtigtastfunksjonaliteten, kan du velge og ringe opp fra et hvilket som helst Windows-program med bare et museklikk.

 

 

Talemelding ubegrenset

Talemeldings systemet er tilgjengelig for hver bruker, med omfattende funksjoner. Talemeldinger kan:

sendes fra serveren som et vedlegg til en e-postadresse, og hentes av mottakeren

fra innboksen, videresendes, besvares, lagres eller slettes

hentes via ekstern tilgang med en telefon eller  medSwyxIt!.

 

   
       

Swyx er intelligent

Den integrerte Call Routing Manager lar deg videresende samtaler automatisk til en rekke valg (f.eks en annen kollegas mobil- eller fasttelefon), hvis du ikke kan ta telefonen selv. Med intelligent viderekobling basert på Microsoft® Outlook eller IBM® Lotus Notes® kalenderinformasjon eller din status, er det ikke nødvendig å aktivere eller deaktivere viderekobling manuelt: SwyxServer vet om en bruker kan nås. Videre kan den integrerte Call Routing Manager  gjennomføre viderekobling avhengig av bestemte betingelser som f.eks. tider på dagen, eller ukedager og helligdager m.fl..

 

   

Bedre service, mer fornøyde kunder

I SwyxWare har du et kraftig verktøy, grafisk Script Editor (GSE), som gjør det enkelt å spesifisere komplekse sekvenser for beslutninger, handlinger og håndtering for innkommende samtaler. For eksempel kan du etablere taledialogsystemer (InteractiveVoiceResponse,IVR), så samtaler kan bli viderekoblet til flere nummre eller til bestemte avdelinger. Dette sikrer at viktige samtaler ikke går tapt, men alltid kommer frem til riktig destinasjon.

 

   
 

 

 

   

Fax? Ingen, problem.

SwyxWare gjør konvensjonelle faksmaskiner overflødig. SwyxWare gjør det mulig å sende fakser  direkte fra alle programmer med et utskriftalternativ. Takket være integrering til Microsoft® Outlook, kan du også fakse dokumenter ved hjelp av din kontaktliste. Innkommende fakser blir konvertert til en grafisk fil (PDF,TIFF) og leveres direkte til mottakerens innboks.

 

 

Swyx er open-minded.

  

Integrasjon til bedriftens applikasjoner

SwyxIt! Web extentions gir deg helt nye muligheter til å implementere rask og enkel serverbasert integrasjon med selskap-relevante applikasjoner fra alle leverandører. Som sådan kan tale-relaterte hendelser defineres, slik at du kan dra nytte av enhver Web-basert tjeneste. Dette gjør det mulig for eksempel, å sende nummeret på innkommende anrop til et CRM eller ERP-programm, og herfra vise aktuell og historisk informasjon om innringer i SwyxIt!. SwyxIt! er derfor ditt kommunikasjonssenter.

 

 

 

 

 

       

Åpen for nye muligheter

SwyxIt! har et universelt grensesnitt som gjør det mulig med utvidet samarbeid til andre programmer for sømløs integrasjon. Plug-in teknologi tillater tilgang til flere funksjoner under en telefonsamtale. Tredjeparts produsenter og systemintegratorer kan integrere bedriftens programmer enkelt og effektivt inn SwyxIt!.

 

   

Åpent grensesnitt for integrasjon

For kunder med spesielle behov/krav til integrering av kommunikasjonsfunksjoner, tilbyr Swyx free-of-charge tilgang til Software Development Kit (SDK). SDK gir tilgang til  alle SwyxIt! funksjoner for å integrere disse i egne applikasjoner.

 

   
       

 

 

Swyx er alltid tilgjengelig

  

Mobilitet er nøkkelen

SwyxWare integrerer enkelt mobiltelefoner i virksomhetens kommunikasjon, også kalt Fixed Mobile Convergence (FMC). Det betyr at ansatte også kan bruke alle de effektive og praktiske funksjoner på sine mobiltelefoner. Kundene trenger kun å få opplyst ett kontaktnummer, fordi samtaler kan intelligent rutes til rett sted i organisasjonen, avhengig av tilgjengelighet, One-number functionality.

 

 

   
       

Mobilt kontor 

Med Swyx mobilitetskonsept trenger ansatte bare gi ut ett telefonnummer hvor de kan nås -uavhengig av terminalenhet som brukes (One-nummer Concept). Samtaler fra en ansatts mobiltelefon vil vise kontorettelefonnummeret til den du ringer, ikke mobilnummeret. Avhengig av mobiltelefonen som brukes, er mange ekstra funksjonerer tilgjengelige, noe som gjør den ansattes telefonimiljø praktisk og effektivt også mens du reiser. SwyxIt! Mobile Client konverterer mobiltelefonen din til en kontortelefonen, slik at du kan bruke de praktiske SwyxWare telefonfunksjoner mens du er på farten.

 

   

iPhones, Androide og flere

Med SwyxIt! Mobile kan du raskt og enkelt integrere din Apple ® iPhone eller Android-baserte mobiltelefon tilselskapet kommunikasjonsmiljø. Du får deretter alle selskapetskontakter, inkludert up-to-date informasjon om kollegers tilgjengelighet selv mens du reiser. Telefonlisterlister og videresendingsalternativer kan også raskt og enkelt nås og endres når du er ute av kontoret.

 

   

     

WEB sider og SwyxWare

Swyx integrerer web-sider i kommunikasjonsbilde.

SwyxIt! Web extensions gir deg helt nye muligheter til å implementere rask og enkel serverbasert integrasjon med selskap-relevante applikasjoner fra alle leverandører.

Som sådan kan tale-relaterte hendelser defineres, slik at du kan dra nytte av enhver Web-basert tjeneste. Dette gjør det mulig for eksempel, å sende nummeret på innkommende anrop til et CRM eller ERP-programm, og herfra vise aktuell og historisk informasjon om innringer i SwyxIt!.

Enkel integrasjon avweb-baserte tjenester, f.eksdatabaser,CRM,detaljhandelsystemeroglinking medtelefonfunksjoner

SwyxIt! er derfor ditt kommunikasjonssenter. 

 

SDK

Swyx Developer Kit

 

SwyxWare SDK

Swyx Developer Kit.

SwyxWare inkluderer System Developer Kit som gjør det mulig for utviklere å integrere Swyx telefoni med bedriftens applikasjoner.

SDK finnes i 2 hovedversjoner; server SDK og klient SDK.


      

Go to top